2022-2023 DÖNEMİ SINIF EĞİTİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS İKİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMI BAŞVURULARI

19 May

Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Programı 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde Tezsiz Yüksek Lisans İkinci Öğretim programına ilk öğrencilerini kayıt etme mutluluk ve heyecanını yaşıyor. Programımız özellikle Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel kurumlarda gündüz mesai saatlerinde çalışan öğretmenler için son derece önemli bir fırsattır. 2012 yılında açılan program, sınıf eğitimi doktoralı profesörleri, deneyimli alan uzmanları, farklı disiplinlerde çalışan öğretim üyeleri ve genç asistanlarıyla bölgede akademik faaliyetine devam etmektedir. Sınıf Eğitimi alanında güncel bilgileri öğrenmek, disiplinlerarası bakış açıları kazanmak ve alana yönelik okumalar yapmak isteyen tüm öğretmenleri tezsiz yüksek lisans programımıza bekleriz.

Başvurular yaz döneminde (Temmuz-Ağustos) Düzce Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü resmi web sitesi aracılığıyla duyurulacaktır.